Ünlü oyuncu, ölüleri görebildiğini iddia etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir’in (How to Lose a Guy in 10 Days) yıldızı, 7 Mayıs Salı günü katıldığı Sirius XM’in The Howard Stern Show programında kendi deyimiyle altıncı hissi hakkında konuştu. Hudson, sunucu Howard Stern’in kendisinin ve ünlü annesi Goldie Hawn’ın “ölü insanlar görüp göremediğini” sorması üzerine “Her şeyi görebiliyorum” dedi.

Independent Türkçe haberine göre Stern, Hudson’ın hayatını kaybetmiş babasının hayaletini görüp göremediğini şakayla karışık sorunca, 45 yaşındaki oyuncu yeteneklerinin esasen ruhani varlıklardan gelen “mesajlardan” ve tarot kartlarını okumaktan ibaret olduğunu açıkladı.

Küçük bir kızken aslında epey çılgındım çünkü sürekli hayaletler görürdüm.

Biraz Altıncı His (The Sixth Sense) gibiydim, ‘Ölü insanlar görüyorum’ gibi. Küçükken biraz böyleydim.

Sunucu daha sonra Hudson’dan ölümden sonraki yaşam hakkında “biraz umut” vermesini istedi ve Şöhrete İlk Adım’ın (Almost Famous) oyuncusu bunun hayal edebileceğimizden “daha bilimsel” olduğunu itiraf etti.

Hudson, “[Öbür dünyanın] çok fazla boyutlu olduğuna inanıyorum ve her şeyi bilmemiz gerektiğini düşünüyoruz ama bilmiyoruz ve bunu oraya gittiğimizde göreceğiz ancak bence çok tuhaf fakat güzel olacak” diye ekledi.

Üç çocuk annesi, medyum niteliklerinden daha önce de bahsetmişti. Hudson, 2014’te Alan Carr’ın Chatty Man Show programında, bir keresinde “yüzü olmayan bir kadın hayaleti” gördüğünü açıklamıştı.

“Bu gerçekten tüyler ürperticiydi” demişti.

Görünüşe göre psişik yetenekleri aileden geliyor, zira Hudson, Hawn’ın da hayalet gördüğünü paylaşmıştı. “Ben ve annem Goldie ölü insanları görebiliyoruz” diye eklemişti.

Bu gerçekten görmek değil, bir ruhu hissetmek; beşinci bir enerjiyi. Ben enerjiye inanırım. Beynimizin görsel şeyleri oluşturabileceğine inanıyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü oyuncu, ölüleri görebildiğini iddia etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Rahat Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin