Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin Devamı

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan, detayları canlı yayında aktardı:

“Bir önceki görüşme çok yakın bir tarihte 29 Nisan’da Devlet Bahçeli‘nin evinde gerçekleşmişti. Bugünkü görüşmenin adresi ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olacak. Geçen görüşmede seçim sonuçlarını ele almıştı iki lider. Bu görüşmede genel ekonomik görünümle birlikte terörle mücadele ve yeni anayasa süreci gibi meseleleri ele almaları bekleniyor. 

Terörle mücadele önemli zira önümüzdeki süreçte Irak’ın kuzeyinde güvenli hale getirilmeyen bazı bölgeleri güvenli hale getirebilmek için kapsamlı bir operasyon başlatmaya hazırlanılıyor. Bu bağlamda atılabilecek adımlar iki lider arasında müzakere edilecek. 

Genel ekonomik görünüm de kabinenin hükümetin gündeminde bir konu. Enflasyonun düşürülmesi ve alım gücünün yükseltilebilmesi için dar gelirliler ve emekliler bağlamında atılabilecek yeni adımlar ne olacak, bu soruya da cevap aranması gerekiyor. 

Haberin Devamı

Son olarak da yeni anayasa diyelim. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özgür Özel ile de bir araya gelmiş ve yeni anayasaya dair değerlendirmelerde bulunmuştu iki lider.

Önümüzdeki günlerde Meclis’te devam edecek yeni anayasa görüşmelerinin kapsamına ilişkin ve oluşabilecek yeni anayasa yazım sürecindeki takvime dair değerlendirmelerin Erdoğan ve Bahçeli tarafından yapılması bekleniyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Rahat Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin