Kritik randevu bugün… Erdoğan ve Özel 16.00’da buluşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin Devamı

İki partinin liderlerini 8 yıl aradan sonra bir araya getirecek randevuda, kulislere göre Erdoğan’ın ağırlıklı gündeminde yeni anayasa başlığı öne çıkarken, Özel’in ise anayasa dışında borçları nedeniyle sıkıntı yaşayan yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının arttırılması, belediyelerin merkezi yönetimden onay bekleyen kritik projeleri, hayat pahalılığı ve emekli aylıkları, atanamayan öğretmenler, kamuda işe girişlerdeki mülakatlar, Gezi tutukluları gibi kalabalık bir dosyayla görüşmeye gideceği belirtiliyor.

Özel’in Taksim çevresindeki 1 Mayıs kutlamalarında yaşananları da önemli bir başlık olarak dosyasına eklediği vurgulanırken, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Hürriyet’e, “Taksim’in engellenmesini de muhtemeldir ki Genel Başkanımız gündeme getirecektir. Hiç olmazsa bundan sonra, 1 Mayıs’ın Taksim’de olması gerektiği gibi kutlanması önemli” dedi.

Haberin Devamı

Bu arada Özgür Özel, Tayyip Erdoğan ile bugünkü buluşma öncesi dün partisinin önceki genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayıp görüşme çerçevesine dair bilgi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kritik randevu bugün… Erdoğan ve Özel 16.00’da buluşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Rahat Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin